Γενικοί όροι συναλλαγών

Αγορά, τιμολόγηση και πληρωμή

Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε, είτε τηλεφωνικά, είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα παραγγελίας, μέσω της Ιστοσελίδας μας.

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας, ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Αν διαπιστώσουμε λάθος στην τιμή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε την παραγγελία με τη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα υποθέσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε πλήρως το ποσό που έχετε πληρώσει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τυχόν καταβολές θα σας επιστρέφονται άμεσα, με τον ίδιο τρόπο που επιλέξατε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής προϊόντων.

Οι τιμές μπορεί να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση.
Για προϊόντα που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, η τιμή που πληρώνετε είναι η τιμή που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας, κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

Μέθοδοι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  μπορείτε να εξοφλήσετε με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

-Με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και να μας στείλετε το παραστατικό της κατάθεσης με e-mail στο info@akesoprotect.gr

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί όταν το ποσό της παραγγελίας εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

Αριθμοί Λογαριασμών

Alpha Bank : GR5801402760276002002010883

Δικαιούχος: ΓΚΟΥΣΚΟΥΡΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Οι αγορές προϊόντων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (master card, visa) πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Viva Wallet.

Σημειώνεται ότι η επιχείρησή μας δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο, τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας μέσω ανακατεύθυνσης (redirection) σε ασφαλές περιβάλλον (secure server) της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Σημείωση: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

(θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής;) – ΝΑΙ

-Μέσω αντικαταβολής

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας. Όταν ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας που επιλέξετε σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε με μετρητά ή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα την αξία της παραγγελίας σας, καθώς και το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής.

Για κάθε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι: 1,70 €.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Η επιχείρησή μας διατηρεί την κυριότητα των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας έως την πλήρη

0
Το καλάθι σας

Γραφτείτε στο Newsletter

Κερδίστε -10% Εκπτωτικό κωδικό γνωριμίας!

Συλλέγουμε το Email σου σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του Akeso Protect