Πολιτική Επιστροφών και αλλαγών

ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι μάσκες δεν επιστρέφονται, για λόγους υγιεινής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2251/1994, μεταξύ άλλων, δεν επιτρέπεται η υπαναχώρηση από:

Συμβάσεις για την προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

Ελαττωματικά προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημία κατά την παραλαβή τους από εσάς (πχ. φθαρμένο ή ξηλωμένο προϊόν) και εφόσον η φθορά δεν έχει προκληθεί από το λανθασμένο άνοιγμα της συσκευασίας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν, αυτό μπορεί να αντικατασταθεί από εμάς  με το ίδιο προϊόν. Συνεπώς σε κάθε συσκευασία των μασκών μιας χρήσης που περιέχει πολλά τεμάχια, δεν γίνεται να γίνει αλλαγή εφόσον προκύψει πρόβλημα με π.χ. 1 ή δύο τεμάχια.

Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές αν πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@akesoprotect.gr, αναφέροντας το όνομά σας, τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε και το ελάττωμα που παρουσιάζουν, συμπεριλαμβάνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Επιπλέον σχετικά με την επιστροφή χρημάτων :

O έμπορος οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας.

-Τα προϊόντα θα πρέπει να αποσταλούν στην επιχείρησή μας εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή στην παρακάτω διεύθυνση:

AKESO PROTECT

Οδός  Μαντζουράνας και Ναρκίσσου

Αχαρναί

ΤΚ 13677

ΕΛΛΑΔΑ

-Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτοαντίγραφο της απόδειξης πληρωμής ή από το σχετικό τιμολόγιο.

-Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που τα λάβατε χωρίς να τα χρησιμοποιήσετε ή να παραβιάσετε τη συσκευασία. Κανένα ποσό δεν θα σας επιστραφεί εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του και δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την επιχείρησή μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος

Για τα προϊόντα που παρουσιάζουν πρόδηλο κατασκευαστικό ελάττωμα, το κόστος επιστροφής βαρύνει το κατάστημά μας.

Τρόπος επιστροφής χρημάτων: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών, με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η αρχική πληρωμή.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία αρκεί να μην έχει αποσταλεί ήδη από εμάς. Το αίτημα ακύρωσης θα πρέπει να αποσταλεί μέσω e-mail ή και τηλεφωνικώς και να λάβετε σχετική ειδοποίηση από εμάς ότι παραλάβαμε το αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας. 

0
Το καλάθι σας

Γραφτείτε στο Newsletter

Κερδίστε -10% Εκπτωτικό κωδικό γνωριμίας!

Συλλέγουμε το Email σου σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του Akeso Protect