ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της www.akesoprotect.gr. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας. Με την είσοδό σας στον ιστότοπό μας και τη χρήση αυτού δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους. Αν δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας. Στοιχεία επικοινωνίας καταστήματοςΟι παρόντες Όροι Χρήσης ισχύουν για το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ : AKESO PROTECT ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΥΣΚΟΥΡΕΤΑΣ ΕΙΔΟΣ : ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΔΟΣ :  Μαντζουράνας και Ναρκίσσου ΠΕΡΙΟΧΗ : ΑΧΑΡΝΑΙ ΤΚ : 13677 ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΜ : 102251807 Αρ. ΓΕΜΗ : 156130903000 ΔΟΥ : ΑΧΑΡΝΩΝ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 365 6280 1.Ανήλικοι Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα. Η Εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας καθώς και των προσωπικών σας πληροφοριών ή κωδικών, από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς.
 1. Τροποποίηση Όρων Χρήσης
Η Επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Όλες οι τροποποιήσεις ισχύουν αμέσως μετά την ανάρτησή τους. Για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ανατρέχετε συχνά στο περιεχόμενο των παρόντων Όρων Χρήσης και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους.
 1. Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο και το υλικό που περιέχονται στον Ιστότοπο ανήκουν και παραμένουν στην ιδιοκτησία της Επιχείρησής μας ή των δικαιοπαρόχων αυτής. Το Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, δημοσίευση ή τροποποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας χωρίς την προηγούμενη έγκρισή μας. Τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα, καθώς και όλα τα κείμενα, φωτογραφίες, video που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα ανήκουν στην ιδιοκτησία της Επιχείρησής μας ή των δικαιοπαρόχων αυτής. Με τη χρήση της Ιστοσελίδας συμφωνείτε να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Επιχείρησής μας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, λήψη, μετάδοση, αναπαραγωγή, εκτύπωση ή εκμετάλλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας για εμπορικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας μας χωρίς τη ρητή γραπτή συναίνεσή μας.
 1. Περιορισμός ευθύνης
Το περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου παρέχεται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα του για συγκεκριμένο σκοπό. Η Ιστοσελίδα μας δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι όποια λάθη (τυπογραφικά ή άλλες τυχόν ανακρίβειες) θα διορθώνονται. Η Επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί στους χρήστες ή σε οποιοδήποτε τρίτο από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, τυχαία, επακόλουθη, έμμεση ζημιά, σε συνέχεια της πρόσβασης, χρήσης ή αδυναμίας αυτού του Δικτυακού Τόπου ή για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη στο περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου ή ζημία που τυχόν προκληθεί από κακόβουλο λογισμικό το οποίο μπορεί να βλάψει εν όλω ή εν μέρει τον  υπολογιστή σας, τα εξαρτήματά του, τα δεδομένα ή ακόμα και κάθε άλλο υλικό του, εξαιτίας της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Ομοίως, δεν φέρουμε ευθύνη για τη διαγραφή ή την αποτυχία αποθήκευσης περιεχομένου, πληροφοριών και ενημερώσεων από την ιστοσελίδα μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εικόνες, οι φωτογραφίες και τα σχέδια που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας μας σχετικά με την παρουσίαση των προϊόντων μας δεν αποτελούν απαραιτήτως πιστή αναπαράσταση χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων, και μπορεί να παρουσιάζουν ελαφρές αποκλίσεις από το πραγματικό προϊόν.
 1. Σύνδεσμοι σε ιστοτόπους τρίτων μερών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Μέσα από την Ιστοσελίδα μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και να συνδέεστε με ιστοσελίδες τρίτων μερών. Η Ιστοσελίδα μας δεν ελέγχει τις σελίδες αυτές, ούτε το περιεχόμενο αυτών, και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές. Η επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η σύνδεση σε ιστοσελίδες τρίτων γίνεται με αποκλειστική δική σας ευθύνη. Για τον λόγο αυτόν σας συνιστούμε πριν κάνετε χρήση οποιασδήποτε τέτοιας σύνδεσης που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, να ενημερώνεστε σχετικά με τις πολιτικές απορρήτου τους. Ομοίως, δεν εγγυόμαστε και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα, ή την αξιοπιστία οποιουδήποτε Περιεχομένου ιστοτόπου που παρέχεται από τρίτους.
 1. Άρνηση πρόσβασης
Μπορούμε να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας ανά πάσα στιγμή και να διαγράψουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειριζόμαστε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, αν κρίνουμε ότι παραβιάζετε τους παρόντες Όρους.
 1. Υπαναχώρηση αγοράς
 2. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

   
 3. Επιστροφή χρημάτων
 4. O έμπορος οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

  Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας.

 5. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Για οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να προκύψει από την παρούσα Συμφωνία και δεν μπορεί να διευθετηθεί με άλλον τρόπο, αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.
0
Το καλάθι σας

Γραφτείτε στο Newsletter

Κερδίστε -10% Εκπτωτικό κωδικό γνωριμίας!

Συλλέγουμε το Email σου σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του Akeso Protect